IPVanish review

By | augustus 15, 2017

INTRODUCTIE
De hartslag van privacy liefhebbers over de hele wereld IP Vanish heeft zijn plaats verstevigd onder de iconen van de VPN-industrie. IPVanish ontleent haar kerncompetenties uit de enorme ervaring van hun human resources. Met meer dan 15 jaar ervaring in netwerkbeheer en IT-diensten staat het merk waar door hun claim dat zij een VPN-leverancier van tier 1 zijn. Lees hieronder onze IPVanish review.

EEN UNIEKE VERKOOP VOORSTEL

IP Vanish is gecreëerd onder de grondslag van het leveren van anonimiteit, privacy en unblocking oplossing voor hun klanten. IPVanish VPN vestigt hun aanbod door gebruikers toe te staan
– Houd hun privé informatie veilig
– Blijf anoniem wanneer u online bent
– Uitbreken van ISP-bandbreedte, en
– Ontgrendel geo-beperkte diensten over de hele wereld

PLANNEN EN PRIJZEN

IPVanish pakketten worden aangeboden in 3 tijd denominaties, namelijk

– 1 maand service aangeboden op $ 10 / maand
Het één maand plan van IPVanish lijkt prijzig, maar gezien de waarde die u afkomstig is van de Tier 1-serversnelheden en onverbeterde connectiviteit, is het een fatsoenlijke prijs om online beveiliging te betalen. De bundel is ideaal voor vakantiegangers of voor tijdelijk reizen.

– 3 maanden service aangeboden op $ 26,99 of $ 8,99 / maand
IPVanish VPN’s 3 maanden service is ideaal voor mensen die privacy willen voor zakelijk gebruik en vaak gebruikmaken van openbare WiFi-hubs. De drie maanden service is beschikbaar voor een aantrekkelijke prijs en biedt alle dezelfde kenmerken van het jaarlijkse plan.

– 1 jaar service aangeboden op $ 77,99 of $ 6,49 / maand
Het 1 jaar plan van IPVanish is waarschijnlijk het beste voor allround bescherming. Het kan thuis, op het werk, op school en op openbare plaatsen worden gebruikt. De kosten per maand zijn ideaal gezien 2 gebruikers kunnen de dienst tegelijk gebruiken. Een uitstekende keuze voor gamers, P2P & torrent fans, families en reizend zakenpersoneel.
SERVERS
IPVanish heeft een van de meest uitgebreide en snelste servers onder VPN-merken. In een klant poll vorige jaar werd IP Vanish uitgeroepen tot de snelste VPN service van een pool van 10 andere premium providers. Met meer dan 165 servers over de hele wereld en 25000+ IP adressen tot hun beschikking, zijn IPVanish VPN nu gevestigd in meer dan 60 landen.
IP Vanish heeft geoptimaliseerde servers voor gespecialiseerde behoeften zoals gaming, P2P sharing en zakelijke diensten. Voor een gedetailleerde lijst van servers en hun locaties, bezoek de lijst hier.

KLANTENONDERSTEUNING
Er is niet veel veranderd sinds onze laatste recensie van het IPVanish merk in termen van klantenservice. Terwijl het merk en zijn klantenbestand groeien, is er niet veel gedaan voor live chat support.

Ondersteuning is alleen beschikbaar via twee middelen: eerst is de website Ondersteuningssectie met relevante setup, configuratie en probleemoplossing handleidingen. Ten tweede is het support contactcenter of ticket systeem waar u uw probleem in detail kunt achterlaten met voldoende bewijs en het technische team reageert binnen een lange tijd.

IP Vanish VPN heeft een briljante klantenservice, er is nooit een geval geweest wanneer het expert level support team meer dan 2 uur heeft genomen om te reageren op mijn klachten. Hoewel de reactietijden soms kunnen variëren als gevolg van het grote aantal klachten, werken IPVanish support teams hardwerkend op de achtergrond.

BETAALMETHODEN
IPVanish VPN beschouwt de klanteninformatie heilig, zodat klanten anonieme betaalmethoden kunnen krijgen als ze dat willen. Er zijn 4 methoden beschikbaar om te betalen voor de service
– Creditcard (VISA, MasterCard, Amex, Discover, JCB, Visa Electron & Delta)
– PayPal
– Wereldbetaling (Betaal veilige kaart, Giro-Pay, iDeal), en
– Bitcoin
Terwijl de creditcard de enige betaalmethode is die tot identificatie kan leiden, zijn alle andere betaalmiddelen zeer veilig. Voor klanten die hun identiteit voelen is veel belangrijker dan Netflix vanaf buitenkant, zal Bitcoin en World-Pay zeker nuttig zijn. Zoals altijd heeft IP Vanish de klant in het midden van hun aanbod gehouden.

Compatibiliteit
Compatibiliteit is nog nooit een probleem voor de IPVanish service geweest. Exclusieve handleidingen en ondersteuningshandleidingen zijn beschikbaar voor de meest voorkomende besturingssystemen, waaronder
– Ramen
– Mac
– iOS
– Android
– Linux
– DDWRT Routers
– Andere routers
– Gaming Consoles
– Windows telefoon

Afgezien van handmatige configuratie biedt IPVanish VPN ook een desktop en mobiele app voor de eerste keer voor een gemakkelijke toegang. Naast het gebruiksgemak bevat de app een automatisch herkoppelingsfunctie om ervoor te zorgen dat u nooit onbeschermd bent in het geval van een verbindingsfout. De app is alleen beschikbaar voor Windows, Mac, IOS en Android besturingssystemen.

HANDLEIDING
IPVanish heeft een toegewijde support sectie die koppelingen geeft aan installatiegidsen, protocol- en encryptie-informatie, configuratiehandleidingen en andere gerelateerde informatie die nodig is om uw dienst te bedienen.
Visuele gidsen en tutorials zijn ook beschikbaar voor intermediaire en geavanceerde gebruikers om VPN te configureren met de IPVanish VPN app. Om toegang te krijgen tot de installatiegeleiders, ga naar de sectie IPVanish Support.

Ons uiteindelijke cijfer voor IPVanish is een uitstekende 8,4!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *