ExpressVPN Review

By | augustus 14, 2017

EXPRESSVPN INLEIDING
Het op de Virgin Islands gevestigde ExpressVPN is sprong sinds de release in 2009 uitgegroeid tot een van de meest voordelige en hoogwaardige premium VPN-providers in de wereld. Op de dure kant van het spectrum ExpressVPN vestigt zijn eigen concurrentievoordeel hun waarde voor elke waarde cent.

EXPRESSVPN UNIQUE VERKOOP VOORSTELLING
ExpressVPN claimen hun unieke competentie om hun high speed servers te zijn, ultieme beveiliging en gebruiksgemak. ExpressVPN belooft niet alleen high speed servers maar ook een 99,9% server uptime garantie.

EXPRESSVPN PLANEN EN PRIJZEN
Voor degenen onder jullie afvragen wat ExpressVPN kost, sommen we hieronder de prijzen op.

Er zijn drie geweldige abonnementsplannen die de complete ExpressVPN service bundel aanbieden. De 3 abonnementsplannen zijn hieronder samengevat:

 • Maandelijks Plan aangeboden voor $ 12,95 / maand
 • 6 maanden Plan aangeboden voor $ 59,95 ($ 9,99 per maand)
 • 12 maanden planoffered voor $ 99,95 ($ 8,32 per maand)

Alle Express VPN-abonnementsplannen worden aangeboden met de volgende kenmerken:

 • Gratis App met meerdere OS & Device Support
 • Meer dan 1000 servers zijn 78+ landen
 • Onbeperkt server schakelaars
 • 5 Tunneling Protocollen om uit te kiezen
 • Militaire graad 256bit Encryptie
 • Nul Logging of Browsing Activity
 • Multi-apparaat met 1 account (maximaal 2 apparaten)
 • 30-dagen geld terug garantie
 • Brilliant Referral Programma (biedt een maand gratis voor elke verwijzing)

Hoewel het merk op een eerste gezicht prijzig kan zijn, kijkend naar hun geweldige bundel diensten en nog beter server netwerk vestigt ExpressVPN als marktleider in de privacy wereld. De unieke hoge kwaliteitskenmerken, topkwaliteit klantenservice, topniveau privacy oplossingen en gegevensbeveiliging maken het aanbod van Express VPN niet alleen nominaal, maar ook het geld waard.

EXPRESSVPN SERVERS
Er is niet veel informatie beschikbaar over het aantal servers dat Express VPN vestigt over de hele wereld. Servers in meer dan 78 landen kunnen de provider in de meeste regio’s van de wereld een concrete aanwezigheid onderhouden.

In een chat met hun supportvertegenwoordiger, werd ik meegedeeld dat het aantal beschikbare servers niet kan worden bekendgemaakt vanwege veiligheidsredenen.

EXPRESSVPN KLANTEN SUPPORT
Sterk aanspraak op een wereldklasse klantenservice ranking 5 sterren, live support is 24 uur per dag beschikbaar. U kunt gemakkelijk contact opnemen met een e-mail voor live chat-vertegenwoordigers om directe ondersteuning te krijgen op de Express VPN-website.

Naast live chat en e-mail, biedt Express VPN ook een contactformulier aan die u met een gedetailleerde beschrijving van uw vraag / kwestie kunt sturen en wordt meestal beantwoord met een paar uur.

EXPRESSVPN BETALINGSMETHODEN
Express VPN biedt ook meerdere betaalmethoden voor abonnees waarmee klanten van over de hele wereld gemakkelijk kunnen betalen voor hun diensten. Aangeboden betaalmethoden zijn onder meer

Creditcard – VISA, MasterCard, Discover Card, JCB, VISA Electron, Delta en Diners Club
PayPal
Bitcoin
Anderen – WebMoney, AliPay, Betaalmuur, Giro Pay, Mint en nog veel meer

EXPRESSVPN VERENIGBAARHEID
ExpressVPN biedt ook een gratis gratis desktop- en mobiele app voor abonnees. Express VPN is compatibel met het volgende besturingssysteem:

ramen
MAC
Android
iOS
Amazon Fire OS
Linux OS
Terwijl alle apparaten die de bovengenoemde besturingssystemen gebruiken, compatibel zijn, kunnen de volgende apparaten ook worden geconfigureerd met behulp van Express VPN:

Routers: Sabai, DDWRT, Tomato USB en Asus
chromebook
Apple TV
PS3 en PS4, en
Xbox One
Als uw toestel niet op de website staat, neem contact op met de live chat-vertegenwoordiger en zij zullen u helpen om uw apparaat met succes te configureren.

EXPRESSVPN SUPPORT
Een dedicated support sectie is beschikbaar op de website van Express VPN om abonnees makkelijk gewend te maken aan de service en hoe het werkt. Geïllustreerde configuratiehandleidingen worden vermeld met respectievelijk besturingssysteem & devicesso-gebruikers kunnen de installatieproblemen direct herkennen en oplossen.

PROTOCOLEN EN ENCRYPTION
Tot op heden bieden Express VPN 5 verschillende tunneling protocollen waarmee gebruikers tussen snelheid en veiligheid kunnen kiezen wanneer ze online zijn. De aangeboden protocollen omvatten:

PPTP
SSTP
L2TP
OpenVPN UDP
OpenVPN TCP
De beschikbaarheid van meerdere tunneling protocollen moedigt ook een groot stuk privacy privacy aan om op het Express VPN in te schrijven. Wie op zoek bent naar live-evenementen, films, tv-programma’s enz. Of om gevoelige gegevens over internet over te zetten, kan eenvoudig kiezen tussen de relevante protocollen en doen zoals ze willen met volledige beveiliging en uiterste privacy.

De Express VPN-service maakt gebruik van 256 bit encryptiesleutels om ervoor te zorgen dat uw online privacy niet gelijk is. Afhankelijk van het gebruik van het protocol, is de codering tussen 128bit en 256bit versleutelsleutels van toepassing. In de moderne computer is 256bit-encryptie de standaard die door militaryonline-infrastructuren wordt gebruikt om gegevens te beschermen.

EXPRESSVPN LOG EN PRIVACY POLICY
Een overtuigend privacybeleid versterkt ook Express VPN als echte privacyprovider en marktleider in VPN-technologie├źn. Het beknopte, maar zeer gebruikersvriendelijke beleid bepaalt dat:

Er is geen verkeerslogboek gemaakt of een browseractiviteit is aangemeld
Alleen informatie die u behoudt, is uw e-mailadres en factuurgegevens
Andere verzamelde informatie omvat
Tijd van verbinding
Keuze van de server locatie
Gegevens verbruik per sessie
Er worden nooit persoonlijk identificeerbare gegevens verzameld
Een uitstekend privacybeleid verbetert het vermogen van het merk om de goedkopere concurrentie in de markt te boven te gaan.

Onze beoordeling
Als VPN-recensent heb ik enkele van de meest bekende en goed ontworpen VPN-diensten uitgeprobeerd, maar ExpressVPN is toch echt de beste van allemaal.

Hier zijn de voordelen van ExpressVPN:
– Prachtig server netwerk in meer dan 78 landen
– Hoge snelheidsserver over de hele wereld
– Transparant en meest gebruiksvriendelijk privacybeleid in de VPN-industrie
– Gratis app voor desktop en mobiele gebruikers
– Uitstekende Tunnelingprotocollen en -cryptiediensten
– Briljante compatibiliteit met de meest voorkomende besturingssystemen en apparaten
– Wereldklasse en ijverige klantenservice kanalen
– Een breed scala aan betaalmethoden om in te schrijven bij
– Een privacybeleid dat de jaloezie van de wedstrijd is
– 30-dagen geld terug garantie
– Geweldig verwijzingsprogramma

Verbeterpunten:
– Een beter tariefbeleid
– Kortingen en seizoensgebonden marketingcampagnes
– Hoewel er een breed scala aan apparaten die ExpressVPN service, ze moeten ook de komende apparaten toe te voegen, zoals de Chromecast, Roku, Boxee etc. en OS zoals Chrome cloud OS en HP Web OS.
Hoewel ik heb genoemd prijs als een gebied van verbetering, rekening houdend met de bundel Express VPN brengt aan de tafel, de prijs is zeer nominale voor hun geweldige set van de dienst features.I gewoon hield ExpressVPN’soffering en viel gewoon over de kop na het lezen van het privacybeleid Van deze briljante dienstverlening.

Ons uiteindelijke cijfer voor Express VPN is een uitstekende 9,2!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *